Honey, Im home!

Hej, solnedgang. Hej sol og varme. Hej, solbrændte danske drenge. Hej billige(re) leveomkostninger. Det er nu ikke noget så godt som at komme hjem efter at have været ude og rejse. Island er et fantastisk land, men til sidst var jeg småtræt og halv-ruineret. Når man sådan har været længe ude og rejse sætter man lissom også mere pris på det, man har. Og med disse ord in mente er jeg atter rykket tilbage til Nordvest. Man føler sig jo nu engang mest hjemme der hvor ens ting befinder sig. Så nu skal resten af sommeren gå med at indrette mig og med at nyde Dansommer med alt det der indebærer. Faktisk har jeg en lille hemmelig drøm, der går ud på at tage på en lille Danmarkstour på Marcello. Tøffe rundt på landevejene. Men nu skal jeg i hvertfald slå mine folder ud her i området og så se hvad der sker. Lige nu føler jeg ikke ligefrem at sprogblomsterne eller kreativiteten står i kø for at komme ind på denneher blog, så jeg ved ikke lige hvornår jeg skriver igen – måske i morgen, måske om to uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *