Islandske aktiviteter

Nej, jeg er ikke kommet hjem igen. Sidder bare på cafe Hressó og nedsvælger en latté mens jeg venter på min islandske date, der skal vise mig alle de rigtige steder her in the City. Og så er jeg også i gang med at researche omkring hvad jeg skal i morgen. “Visse rejsearrangører tilrettelægger ture for fugleintereserede tidligt på sommeren.” Øh, nej, det bliver altså ikke lige fuglestudier i denne omgang. Min rejsefælle tog hjem her i dag, fordi hun savnede kæresten – så jeg er hundrede procent solo bortset fra daten altså. Ville gerne prøve noget canoying og riverrafting, men jeg tør ikke at joine en gruppe når jeg er helt alene og når det har noget med rasende vandmasser at gøre. I stedet for flirter jeg med tanken om endnu en udflugt på hesteryg. De små bepelsede islandske fyre er altså ekstremt søde. I dag var vi ellers et smut omkring Den Blå Lagune. Meget varmt, meget blåt og rigtig mange pensionister. Det var sjovt at smøre ansigtet ind i hvidt mudder og at se vanddampene stige op fra overfladen. Nu opfører mit hår sig bare som det har fået en overdosis af Bumble & Bumbles saltvandsspray. Og det tager nogle kræfter at kravle rundt i så varmt vand. Dejligt, at der ikke er flere krav til mig i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *