Jordens største idiot

Åh, fuck. Fucking fuck. Lige nu vil jeg gerne pryde mig selv med tituleringen Jordens Største Idiot. Eller så i hvertfald Københavns. Det er ingen hemmelighed, at jeg kan være distræt til tider, men nu er det altså gået alt for meget over gevind. Skal jeg straffe mig selv eller så bare trøstespise noget chokolade? Dråben, der fik bægret til at flyde over var, at jeg sateme er kommet til at smide ledningen der forbinder printer og computer ud. Jeg kiggede her for et nogle uger siden på sammenfiltret ledningepark med zen-tantra-fengshui-udrensende øjne. Alt skal væk. Totalt rensende zen! Uidentificeret kabel? Ud med den. Ahhh, zen. Og hvad var det så? Ja, altså. Så sidder jeg her med en uduelig printer og skal rent faktisk printe noget vigtigt ud. Og det er bare den sidste af en lang række bommerter. I går skulle jeg skifte fra yndlings-Topshop-stiletter til pink-orange strand-klipklappere og så glemte jeg naturligvis skoene på cafeen. I Malmö, lissom. Helt ovre på den anden side af sundet. Og der er endda også et stort og frådende hav mellem mig og andre ufrivillige aflagtheder. Jeg kom hjem fra Island uden nyindkøbt-allerede-yndlings-nattøj med Garfieldprint OG ligeledes et par spritnye, ergonomiske Teva-sandaler. Kun brugt een eneste fucking gang. Og så glemte jeg den. Jeg har sateme ikke råd til al det forbrug, og slet ikke til at smide det væk sådan lissom lige ud af vinduet. Forsatanda! Der skal vanke en hård straf. Måske jeg skulle løbe ti kilometer eller noget, se, det ville være en sund straf. Så kan jeg lære det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *