Love Is In The Air

Det her bliver jeg nødt til at skrive, nu hvor jeg sidder på terassen og snylter på noget gratis net. Er hos bedsteforældrene i selskab med 4 semi-alkoholiske gamle nisser. De har fået en masse små til halsen, til det ene ben og det andet og så fremdeles. Jeg er blevet påtvunget en flamberet sort banan fra grillen overhældt med farin, flødeskum og ikke mindst, brun havana rom ad libitum. Og så har jeg på bedste lystmorderiske vis aflivet en hveps med et styk elektrisk tennisketsjer, der ganske sadistisk griller de små gul- og sortstribede fyre. Havde jo helt glemt, at Provence er lig med en masse små kryb. Nu sidder mit selskab og kaffer den, men mon ikke de stærkere sager dukker frem om lidt? Helt sikkert noget nyindkøbt gin fra det germanske spædet til med tonic. Nej tak, jeg skal ikke have. Drikker kun alkohol, når der er et formål med det. Det vil sige, når der for eksempel er mulighed for på et tidspunkt under konsumeringen at komme i kontakt med lækre mænd.

Billede taget med Maggies indbyggede iSight webkamera. Har venligst beskåret beduggede havenisser ud af billedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *