Nøgenhed

Var på nøgneren i dag. Ved Charlottenlund. Nu er det ikke mig personligt, der nyder at lade ynderne flagre ude i det fri, men jeg skulle aflægge en hemmelig person et visit. Det var meget hyggeligt, men jeg kom også i tanke om at jeg i går læste en klumme i Politiken, der blandt andet handlede om, at et eller andet mandligt, italiensk parlamentsmedlem gerne ville have indført forbud mod at ældre kvinder viste sig i afklædt tilstand på de italienske strande. Af den grund, at de simpelthen bare var for grimme at se på. Nu er politisk korrekthed jo heller ikke noget, der kan gå i hånd med italiensk politik, men hvis sådanne tilstande skulle herske i Dannevang, ville jeg klart kræve at det samme gjaldt mænd. Nu fik jeg ikke set noget billede af denne bramfrie italienske politiker, men jeg er vældig sikker på at han automatisk ville ryge i forbuds-afdelingen. Altså i ligestillingens navn, ikke? Og i dag. Jeg tror ikke jeg tidligere har set så mange tunge Prins Alberter pryde dinglende, midaldrende penisser. Dette fænomen var vældig interessant at diskret inspicere gennem solbriller. Ved samme lejlighed kunne jeg konstatere, at mange af disse mænd måske godt kunne få en kærkommen lejlighed til at frekventere Jørn Eges klinik. Nå, men jeg er nu fortaler for at alle mennesker har lov til at flashe deres kroppe på offentlige instanser (med måde, naturligvis) – men nu tror jeg også at jeg har fået nøgenhed nok for de næste mange år… øh, eller måneder. Okay, uger så.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *