Sveddryppende sommerpost

Nu må det altså gerne køle ned, det vejr, ellers hopper jeg altså ned fra taget. Min nedsmeltningstærskel er ved at være nået. Så det var nu ganske rart at køle lidt ned i dag på Moesgaard strand ved Århus. Og så ville det jo heller ikke gøre noget, hvis jeg kunne opnå en tan, der mere var i retning af Grauballemanden. Altså minus de læderagtige rynker. Har jo heller ikke lyst til at ligne hende der damen fra Vild med Mary. Nå, men jeg skulle lige indånde lidt provinsiel luft, se gamle venner og lidt familie inden turen går til le Périphèrique – eller nærmere betegnet, Castberggaard ved Vejle. Der skal jeg arbejde som journalist på verdens første børnelejr for døve. Unger fra Eucador, Japan, Belgien og Filippinerne blandt andet. Skal mandsopdække lejren med fotos, levende billeder og et par tekster til lejravisen. Det bliver sjovt, selvom jeg normalt ikke kan tåle børn i netop den alder. Sagt mellem os, ikke? Men nu håber jeg dælme også, at vi kan få bare lidt mere humane temperaturer, så jeg ikke gør noget dumt af ren og skær varme. Be’ om godt vejr – 26 grader er helt fint. Men så heller ikke mere. Tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *