The Macintosh Family™

Det er med skælvende stolthed i stemmen (eller, det lød i hvertfald godt) at jeg kan præsentere den omsiggribende trend jeg så småt har etableret i visse MSN-kredse. The Macintosh Family™. Mater Familias er min kære lille MacBook, som jeg jo har døbt Maggie Macintosh, et navn jeg også pt. benytter på Messenger. Her i dag har jeg observeret en Missy Macintosh (tilhørende Anna fra Irland) og så nyligt en Mack Macintosh (tilhørende min all-time lover Thorsteinn Thorsteinnsson) på listen. Så, der er en lille familie på vej, trods blasfemiske forsøg på at titulere mig Maggie Macdonald på Messenger. Mon der er flere Macintosser derude?

0 tanker om “The Macintosh Family™”

  1. Pingback: Margot…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *