10 ting jeg ikke nåede denne sommer

Så er mit lille rekreationsophold i Provence, le Périphérique ved at nå vejs ende, og jeg vender tilbage til civilisationen i morgen. Og dermed sætter jeg punktum på min urimeligt lange universitetsferie. I næste uge går det sådan for alvor løs igen. Hverdag og alt det der. Det betyder jo også, at jeg skal gå i gang med at være vældig akademisk, fornuftig og klog. Slynge om mig med alskens fremmedord, hvis faktiske betydning på det nærmeste er fordampet fra min ferie-hjerne. Skal skrive en større opgave og tage det sidste tilvalgsfag på 15 ECTS. Og da kan jeg med god samvittighed kalde mig the Bachelorette. Men… ja, men:

Ti ting jeg bare ikke nåede sommer 2006
1) lære det fantastiske italienske sprog
2) konsumere bunker af litteratur
3) få en ordentlig sommer-crush
4) sommerhus-øl-weekend med venner
5) slingre hjem fra byen uden forfrysninger
6) tage en danmarkstour på marcello
7) svømme og sole ved farmands pool
8) få tydeligt hvide bikini-aftegninger
9) at vælte rundt i lækre sommerfyre
10) opleve min sommerform på toppen

Åh-åh. Der er dog ingen, der siger, at det er helt for sent, for selvom vi indtil videre har haft den vådeste august i mands minde, så kan det jo stadig nå at vende til bedre tilstande. Be-be. Søde, kære sommer, selv om du er færdig med mig, er jeg slet ikke færdig med dig. Jeg skal nok gøre det godt igen. Jeg lover. Kom tilbaaaage…!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *