Alessi, mi amore

Udover Vespas lækre scootere nærer jeg også amore til et andet italiensk mærke – Alessi. De laver home accessories med et strejf af humor. Min crush på Alessi startede dengang jeg delte lejlighed med en god ven på Østerbro. Han havde en slags elektrisk lighter til at antænde gaskomfuret med, der havde en temmelig karakteristisk form. Inspirationen var utvivlsomt hentet i det mandlige kønsorgan. Helt klart et hit hos os med hang til fallistisk æstetik. Derfor blev den helt naturligt af mine yndlingsaccessories til køkkenbrug. Men man snupper jo ikke lige uden videre sådan en, når man flytter. Jeg har så lige siden forgæves ledt efter falloslighteren hos Alessi, men den er sandsynligvis blevet censureret bort. Næste lille accessorie jeg faldt for var mr. Suicide, men desværre kan jeg ikke bryste mig af at eje et badekar, så jeg kan plumpe den lille mand i. Men i dag faldt jeg så over Gianni, a little man holding on tight. Idet jeg på allerbedste politisk ukorrekte vis konsumerer store mængder pasta, er Gianni den ultimative lille selvforkælelsesgave, der tilmed pryder køkkenhylden. Vupti, gennem maskinen med dankortet. Så aflagde jeg her til aften Alessi et online-visit, og nu må jeg altså eje mr. Cold. Den spottede jeg faktisk også i dag i Lyngby Storcenter, men kunne umiddelbart ikke identificere dens funktion. Men den skal jeg helt klart have. Jeg elsker at eje ting med humor, noget som mine gæster lige skal studse en ekstra gang over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *