Arrivederci Marcello

1-2-3 og så var cyklen solgt. Til en pige, der havde fået et nyt job i Holbæk og som derfor skulle bruge en cykel fra stationen til jobbet. Det er jo helt fantastisk. Gik rundt og følte mig ret så attråværdig i dag. Hele 11 opringninger fandt vej til min lille og normalt tavse mobil. Det er ellers en hård verden vi lever i, den der kommer først til mølle… Jeg har endnu en ting til salg. Det stikker mig lidt i hjertet at skrive det her på bloggen, men det er Marcello. For, hånden på hjertet, jeg bruger den aldrig mere. Den står nede i baggården og er rimelig besværlig at få ud, så det er i alle tilfælde hurtigere at snuppe cyklen. Og desuden trænger jeg hårdt til motionen. Sidst, men ikke mindst – koster det et par håndører om året i diverse forsikringer. Så hvis der er nogen, der læser med, der gerne vil købe en sød, sort 45 scooter, en Vespa ET2 (retrolook) årgang 2003, ganske velholdt- og kørende så er det nu der skal slås til. Der medfølger en matchende, sort retrohjelm, vinterkørehandsker og en solid kædelås. PS. Og så scorer det altså også at ha’ en Marcello.

0 tanker om “Arrivederci Marcello”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *