CBG-post

Uh, hvor er det godt. Endelig ligner Danmark sig selv. Lidt regnskylle her og der, duften af græs. Duften af regnvejr. Det er endda også helt back to basics her i Jylland med insekter i luften og uidentificerede objekter i græsset der kravler op på ens fødder, og får en til at skrige højt. Der arbejdes stadigvæk på højtryk, men nu er der en vis rytme og færre krav – der er endda mulighed for at slappe af foran computeren med videoredigering og konsumering af Marianne-karameller. Jeg har ikke skrevet så meget her på det sidste, da alt stort set handler om at filme, koordinere, tage stilling til børne-spørgsmål, rende rundt på jagt efter det ene eller det andet, drikke saftevand, sove for lidt og redigere sekvenser til TV og web. Men det er nu også dejligt at lave noget fornuftigt, da sommeren stort set har bestået af at ingenting lave og at rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *