dba.dk

Jeg elsker dba.dk – man kan virkelig få afsat sine ting i en fart der. Et par gode billeder, en god beskrivelse, en god pris – og ens vare er derefter mere attrået end man selv er en stiv lørdag morgen klokken fire på The Moose’s. Eller så på dating.dk da. Det er jo hip som hap. Tingene handler jo i vor tid meget om at være i stand til at sætte to ord fornuftigt sammen og så illustrere det nydeligt på den visuelle vis. Og hvis alt andet skulle fejle, kan man jo altid være billig. Gennem tiderne har jeg fået afsat en pæn del af mine eks-ting derigennem. Fx. mit klædeskab (et midaldrende ægtepar der ville give deres datter en relativt billig indflytningsgave) min computer (en ung studerende fra Amager der hed Jess) og mine bettesmå puttebamser (marsvin – og til en mand, der skulle give dem til sin 6 årige stedsøn i fødselsdagsgave). I går satte jeg et par annoncer op, blandt andet min cykel. En fin og pæn sort bedstemormodel, men komplet uegnet at cykle langfart med. Især hvis man rent gerne vil overhale alle de gamle damer på vejen. I går aftes satte jeg så skuden til salg, og det ser ud til at den allerede mere eller mindre er blevet afskibet til en K (pige, dame, kvinde) fra Borups Allé. Har nemlig en date med hende klokken otte i aften. Dejligt. Det er lige sådan det skal gøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *