Dobbelt-A

Jeg erfarede her til i dag, at der ikke længere er lutter grødbønder, der residerer i centrum af Nordjyllands kosmopolistiske centrum. Drengene går (næsten) ikke længere i Jack & Jones, og solariefarven plus brintlook’et er også ved at være en uddød tendens her på egnen. Faktisk spottede jeg op til flere hunks på Caféministeriet, der kunne finde ud af både brunch, storytelling og hjemmelavet brød. Okay, café latten kunne have været bedre, da latté jo snarere er mælk med kaffe fremfor kaffe med mælk. Men den slags tager jo tid at lære. Der vrimler med yderst brugbare sko-shops i Aalborg, og mærket Modström stammer jo også fra byen. Og så stødte jeg også ind i en orangerød Marcello, der var parkeret i en sidegade med brosten. På den helt rigtige måde. Nu skal jeg bare se at peptalke min mor omkring hvorfor det er fuldstændig livsnødvendigt at flytte til Aalborg (så kan jeg tage meget mere i Jomfru Ane Gade og jeg kan shoppe, hun kan dyrke noget mere kulturliv, og andre voksenaktiviteter, udvalget af modne singlemænd er meget bredere i en større by, og så er lejlighederne røvbillige i forhold til de svinske tendenser i København) Det er godtnok charmerende her i Nibe, miniputby 25 kilometer sydvest for AA, lige ved Limfjorden. I hvert fald hvis man ser på de gamle, lave bindingsværkshuse, hvor man helt uhæmmet kan følge med i beboernes aktiviteter når mørket falder på, og så har byen endda lige fået sin egen Brygge med havnebad og det hele. Og her er lyset om aftenen helt fantastisk. Men stadigvæk. Nej, det er altså ikke for ingenting, at jeg er en city-girl, og Aalborg har altså oppet sig gevaldigt siden sidst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *