Gamacher

Nu kan jeg altså snart ikke tage det mere. De der tynde, sorte gamacher der ender midt på anklen, og som optræder i selskab med nederdele/kjoler af forskellige længder. Ja altså. De burde forbydes ved lov. Lige på stedet. Hvad tænker de pigebørn, der tager dem på, dog på? Er det for at camouflere appelsinhuden på lårene? Fordi det virker slankende? At det overlader noget til fantasien? Eller at det skal beskytte mod eventuel uønsket string-flash? Jeg fatter det altså ikke. Kald mig bare en gammel og mavesur kælling, men det er er da altså fuldstændig og komplet misforstået mode. Ligesom en delvist udgroet tyskerfrisure eksempelvis også er. Jeg cyklede lige bag ved sådan et par røde gamacher næsten hele vejen op af Nørrebrogade her til aften, og det gjorde ondt i mine øjne. Pigebarnet var, uden at jeg tilhører den afdeling, ellers ganske nydelig at beskue bagfra. Men de der malplacerede gamacher. Mine øjne! Åh. Er det bare mig, der mener, at den mode skulle dikteres til Langbortistan? Den har jo bredt sig til provinsen, så jeg håber, den snart dør. Dø, gamachemode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *