Legoland

Dagen i dag er blevetilbragt i Legoland. Det er utrolliarder af år siden jeg sidst har sat mine ben der. Og sikke et fantastisk etablissement. Så uberørt af amerikanske forlystelsestilstande. Eller dog, naturligvis kan Legoland ikke undgå at blive influeret af den slags, men det var alligevel en meget autentisk oplevelse. Især da vi genså barndommens futtoge. De der legoting, der tøffer rundt i en bane tre meter over jorden. Og så var der det yderst sælsomme Titania’s Palace med alle de mærkelige historier. Noget som jeg erindrer som fantastisk kedsommeligt dengang i 1988, da der ikke var så mange andre alternativer at vælge imellem. Legoland er godtnok mest for de små, men der er virkelig fantastiske muligheder for peoplewatching. Det er ikke noget så sjovt som at se på jyder. Her har vi vist det autentiske Danmark. Man kan jo ikke regne med at klientellet i København er repræsentativt for hele Danmark. Og så var det også ret lækkert at spise kæmpeis med chokoladekrymmel og en masse gris i Legoredo Town. Det var en helt legotastisk dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *