Marcello

Bliver her til morgen næsten vækket af et telefonopkald, og en time efter står der en semi-rå ung fyr nede ved hoveddøren. Med læderjakke, stramme jeans, solbriller og håret samlet i en hestehale. En ung mand, jeg aldrig har set før, så det føltes næsten som en slags blind date fra nettet. Det er dog Marcello, han er interesseret i. Og manden matcher tilmed Vespa-nøgleringen helt fantastisk. Han får så en prøvetur på den og erklærer derefter sin uforbeholdne kærlighed til den. Nej, nu strammer jeg den nok, men han var helt sikkert lun på den. Så på tirsdag er dyret måske solgt, og hvis det sker, er Marcello-æraen stort set finito. Tre år, dér. Helt vemodigt, men skulle behovet en dag dukke op igen, kan jeg jo altid købe en brugt latino. Men så er det nok mere realistisk, at jeg hopper på MC-vognen. Men så skal kørekortet naturligvis først erhverves, og da skal jeg nok også lige have pengene og behovet. Men her i mellemtiden må der så i stedet bare komme flere arrige cykelhistorier herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *