No more Jill

Det havde egentlig også undret mig lidt. OK, jeg læser sladderblade. Det har jeg tidligere grædende indrømmet her på bloggen. Nå, men jeg havde også undret mig lidt over hvor hende Jill Riskær blev af på det seneste. Jeg er nemlig vild med at checke hende ud i bladene, hvilke rober og sko hun nu senest har hamstret fra de eksklusive botiques. Det er også herigennem, at jeg er blevet introduceret for Pourquoi på Nordre Frihavnsgade. Det er kjolerne derfra, man flasher, hvis man vil være hip. Man skal aldrig sige til BilledBladet, at man har shoppet i Vero Moda. Aldrig. Og så er det jo også altid sjovt at se hende og hendes accessorie, hamder Klaus, i bladene. Hvordan hun har tvunget ham den noget modne rigmand ned i noget ungdommeligt kluns, spidse sko, hvid habit og alt det der. Nå, men nu er de altså blevet skilt. Øv, der røg den eventyr. Men hun har nu stadig hytten, og det er dælme eksklusivt for en 24-årig jurastuderende. Det er jo enhver ung piges drøm. Og Klaus er altså trods alt en hel del pænere en Peter Asschenfeldt. Nå, bær over med mig, er bare trist over, at ikke længere kunne følge med i deres selskabsliv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *