På vej hjem

Det er lidt chikt at blogge fra X2000 toget et sted omkring Hässelholm. Grunden til dette er en forlænget weekend i Sthlm, som de selv siger om hovedstaden her på den anden side af sundet. Jeg burde egentlig skamme mig dybt og inderligt, at sådan tage afsted. Har jo hverken entusiasmen eller økonomien til sådan noget pjat, men nu var denneher lille udflugt jo bestilt engang i en anden tidsalder. Nu er jeg ligesom ham her havnet i en limbo af manglende engagement i andre levende væsener. Nu gider jeg ikke længere at pludre 24/7/365. Det må have en ende. Men når jeg kommer hjem, kan jeg også med god samvittighed lade mig zombificere helt uforbeholdent. Ingen krav, forventninger, pligter. Intet nogetsomhelst. Jeg glæder mig til at rende rundt i mine yndlingsunderbukser, der er kæmpestore, grønne og med lyserøde kanter. Til at have grimt hår. Læse bøger af forfattere med mærkelige navne og så at spise nutella direkte fra dåsen. Jeg skal meget være i autist-mode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *