Så skal der ruskes

Havde næsten glemt hvordan det var at stå tidligt op. Eller jo, jeg har da stået tidligt op flere gange, men bare ikke rigtig herhjemme. Det er næsten naturstridigt. Jeg er jo ikke B-menneske for ingenting. Men nu skal rytmen indarbejdes i min yderst modvillige krop. Hverdagen står jo lige bag ved mig og ånder mig i nakken. Og faktisk er det ganske skønt, for nu skal jeg have noget at rive og ruske i. Det er dog først den første septeber, at hverdagen for alvor starter, selv om jeg skal i gang med min bachelor nu. Her i mellemtiden skal jeg rigtig hygge mig med at male paneler og døre kridhvide – den her gamle hytte er virkelig blevet forsømt af sine tidligere beboere. Og i aften kommer min nye sovesofa fra Bolia. Jeg tror sgu her ender med at blive ret lex til sidst. Må se om jeg kan finde ud af bruge Viola at lave nogle topæstetiske billeder a la Liselotte. Udvalgte dele af køkkenet egner sig til fotografering på den vis. Jeg er i hvert fald ganske tilfreds. Så nu skal Mette i arbejdstøjet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *