Sofa mv.

Så står den der. Midt i stuen. Min nye sofa fra Bolia. Hele dagen havde jeg ventet på den, og i mellemtiden fik jeg svinget lidt med malerkosten. Nu er samtlige paneler, vindueskarme og døre højglansskinnende kridhvide. Og det var sateme tiltrængt. Ren zen at sådan pusle om hver eneste lille milimeter ramponeret træværk. Nu har det hele været gennem mine kyndige hænder. Jeg tror på at det her projekt ender godt. Jeg vil have, at det her skal blive til verdens fineste diminutive lejlighed. Og her til aften kom der så to lækre, prustende og stønnende etniske playboys op af trapperne med min sofa. 86 kilos vildskab. Min mor mener, jeg skulle havde budt dem på en sodavand. Men er det ikke meningen, at de skal servicere mig, når jeg nu har brugt over 8000 kroner på dyret? Anyway, selvom jeg normalt mere hælder til norrønt udseende Jens’er, var de begge to rimelig lækre. Og ham den ene havde en tatovering på halsen. Vældig frækt. Nå, men de fik så ikke nogen sodavand. Og nu troner jeg på sofaen. Har set dyreprogram, forbrugerprogram og Nikolaj & Julie. Fjerneren er pludselig blevet meget mere attraktiv nu. Men damn, jeg skulle have budt drengene på den der sodavand. Så ville vi jo have siddet her i sofaen, os tre, og have set gyserfilm på DR. Æv altså.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *