Kunsten at læse dameblade

Nu er det ikke nogen stor hemmelighed, at jeg er lidt af en magasin-junkie. Kan ikke leve uden mine fix af mere eller mindre åndelige input af tøj, makeup, indretning, afklædte hunks og almen, god, gedigen coaching ud i at begå sig som en rigtig dame. Med alt det, der hører til. Derfor har jeg og en ligesindet veninde i nabolaget en damebladsklub, hvor vi udveksler Woman, Costume, Alt for Damerne, Bolig Magasinet og… gisp… Billed Bladet. Lige for at checke kendissernes tøj ud, ikk? Ind i mellem sniger der en Bazar, en Elle Decoration, en Eurowoman – og måske en vederstyggelig I Form sig ind i repertoiret. Således bevæbnet med det nyeste Woman tog jeg i Nørrebroparken for at re-etablere sommerens svundne tan. Da kunne jeg endnu engang erkende, at det jo er det samme ævl om og om igen, de fodrer os læsere med. “Find Dit Kærlighedsmatch” – hvem kan ikke stå for sådanne tests? Ikke mig, i hvertfald. Flest grønne og blå hjerter. Jeg ser Lyset helt uden at have bladret om på den anden side. Det er håndværkeren og storcharmøren, jeg er til. Bladre, og ganske rigtigt: Håndværkeren og drengerøven. Ja, hvor er jeg dygtig. Hvordan scorer man dem så? Drengerøven: Tag noget nedringet på og send ham øjne tværs over baren. Håndværkeren er heller ikke så meget sværere: Han er usnobbet og ligetil, så han er let for en kvinde at komme i snak med. Hmm. Måske jeg bare skulle trodse alle odds for smagsmatch og finde mig en øko-mand. Scoretip: Bare sig, at du vil rejse veren rundt på en ethjulet cykel. Nej, nej. Findes sådan en type? Så er han da klart et kæmpe turn-off. Sådan en, der bare skal gå væk. Og blive der. Der er vist ikke meget tvivl om, at man ikke just bliver intellektuelt stimuleret af at læse sådanne kategoriseringer af vore kære små mandslinger, men jeg må indrømme det. Jeg elsker mine magasiner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *