Nu i PC-mode

Det er altid som at afklæde sig, det at skulle aflevere sin computer. Min computer er helt sikkert en stor del af min identitet. Det er her jeg gemmer alle mine billeder, opgaver, artikler, skriblerier, e-mails, notater, programmer, pdf-filer, links, favoritter, koder, webbank, kontaktoplysninger, modtagne filer og så videre, så videre. Og nu er jeg gået i PC-mode igen, idet Maggie er blevet afleveret til reparation. Der er noget galt med plastikken på de første MacBooks der kom ud fra fabrikken. Der hvor mine små, fedtede fingre har været i karambolage med plastikken, har der efterhånden dannet sig grå skjolder. Ret grimt. Heldigvis er det noget den internationale garanti dækker kvit og frit. Nu skal jeg ikke lyde som en hysterisk, genfødt mac-freak, men mand, det kan sgu mærkes, at jeg er gået i PC-mode. Skærmen er ikke af samme høje kvalitet, farverne er mere afdæmpede, og det er næsten umuligt at se noget som helst fornufigt på computeren i solskinnende dagslys. Så for at undgå alt for sammenknebne øjne og rynker i panden har jeg siddet på sofaen med dårlig samvittighed og kværnet den ene episode efter den anden af Sex and the City. I et øjebliks vanvid tog jeg endda ud og løbe rundt omkring de lokale grønne arealer. Nu er solen endelig gået ned over husrækkerne, og så kan der arbejdes på mit bachelorprojekt. Nøj, jeg tror faktisk allerede, at jeg er begyndt at savne min lille, funky Maggie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *