Nyt navn – igen

Nu er jeg officielt blevet en nørd. Åbenbart er jeg et kært barn, idet jeg har mange navne – men det seneste skud på stammen er ikke særlig flatterende, selvom det NOK egentlig er en lille smule sjovt. Mebbe er blevet til Webbe. Jo, jeg er nok lige en anelse mere avanceret ud i webben end så mange andre piger, men så derfra til at blive kaldt Webbe… men okay, jeg burde ikke pive – der findes mange andre (værre) alternativer til Mebbe. Intet nævnt, intet glemt. Og så tror jeg vist lige, vi lukker den diskussion. Ja. Og så ville jeg forøvrigt lige nu næsten slå ihjel for at få en altan, så jeg kunne slænge mig i eftermiddagssolen med mine studiebøger. Det er vel aldrig for sent at få lidt tan?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *