Så stopper vi. Nu.

Nej, nej. Stop det der. Vi skal slet ikke have efterår nu, det tillader jeg ikke. Ikke noget med væmmelige, kolde morgener, regn og rusk og bleggrå ansigter overalt i gadebilledet. Ja, okay, jeg ved godt, at naturen sådan rent biologisk set er disponeret for at trække i de gule/brune/røde kostumer på dette tid af året, men hallo. Jeg er ikke færdig med den sommer. Slet ikke, især ikke efter den svinestreg af dimensioner som hele august var. Jeg var jo ellers så parat til at genetablere farven, gå til havefester med grill og bade i havet. Nu er dette saga blot. Men nu har jeg jo altså brugt hele sommeren på at samle mig sammen til at få vokset de der ben. Og så skal de altså flashes, selv om vejret er sprunget ind i efterår. Derfor er jeg blevet til en af de tosser, der konsekvent nægter at have lange bukser og sko på helt til oktober. Jeg render stædigt rundt i korte kjoler, shorts og sandaler. Måske en bluse eller en jakke over, eller, det er man faktisk nødt til nu. Men nu kan jeg mærke at helbredet skranter lidt – så jeg tror snart jeg bliver nødt til at kapitulere og tage de der strømpebukser på under kjolen eller at iføre mig et par jeans.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *