Absalon-fest

I går passerede jeg på Strøget en klump af trinde, råbende og rødkindede ungersvende med gigantiske øl i hånden. Lige udenfor det sted som jeg skal til fest i aften: Absalon. En klassiker i det københavnske natteliv, som dog nok snarere er blevet provinsens slagsmark. Så det er nok ikke lige der, jeg skal kigge efter hunks. Men de her fyre sikkert er gode for at give 10 øl og et par svingom i forhold til de alt for tjekkede typer, der har for travlt med at se godt ud i stedet for at feste. Så selvom disseher brølende ølfanter i deres fodboldtrøjer måske ikke alle er lige så civiliserede, er de nok sjovere. Men det kan også være lige meget, for i aften kommer der 600 døve til byen. Ja, tolvhundrede stk. fægtende hænder. Det bliver ekstremt, det bliver sjovt. Jeg kender maksimum 3-400 af dem, og resten kan jeg have fornøjelsen af at lære at kende – eller blot at observere dem. Folk fra hele verden, den internationale elite, jyderne, de unge, de gamle og de kiksede. Alt hvad der kan gå og kravle. Og fægte med hænderne. I dagens anledning har jeg fået galopperende præstationsangst hvad beklædningsstykker angår, idet flere af veninderne har proklameret en nøje castet, indstuderet og afprøvet kombination af det nyeste nye fra modebladene. Så ja, jeg har panikshoppet. Men jeg tror, det ender med at blive noget i retning af farverne guld og grøn, en grøn- og guldstribet top, strutskørt, guldsandaler. Eller hvad det nu hedder. Det kan nok også i grunden være lige meget, idet de på Absalon nok mere ser på dybden af udringningen og længden på nederdelen og blonderingsgraden. Anyway, der bliver fest i aften. Og det har at blive sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *