Busted

Forsatanda. Det var så den eksotiske Jyllandsferie. Nu sidder jeg atter hjemme i mini-lejligheden og blomstrer. Nogle gange er min timing med hensyn til personlig planlægning da også helt ude i hundene. Jeg havde totalt svedt ud, at jeg skulle til et møde i København i dag. Og så også det at jeg skulle opdatere nogle vigtigheder på et website, og det kunne jeg så kun gøre på computeren som jeg havde efterladt herhjemme. Nå, men så måtte turen gå tilbage til København. Jeg nåede lige lidt over en dag i Århus. Herlig by, og denne gang fik vi en hel tøsetur ud af det. Minus Aros godtnok, da de har lukket om mandagen. Det var kort, men rigtig rart i Århus. Men det var egentlig også OK at tage hjem, kun 150 kroner på billigdag med et Wildcard. Troede jeg. Igen vil jeg fremhæve min skønne timing; jeg havde ligeledes fuldstændig svedt ud, at mit Wildcard udløb i august. Det sørgede den emsige (og sikkert dybt seksuelt frustrerede) togkontrollør for at påminde mig om. 600 kroner i kontrolafgift. Den rare meddelelse gav manden mig uden så meget som at blinke med øjnene. Mig, der seriøst aldrig kunne finde på at snyde. Jeg vidste ikke helt om jeg skulle rase eller om jeg skulle være så sød og uskyldigt overrasket (hvilket jeg rent faktisk også var) så manden blev forfulgt af dårlig samvittighed resten af sin elendige DSB-karriere. Nåmen det endte nok med at jeg forsøgte at være høflig, godtnok med et meget anstrengt smil. Manden gjorde jo egentlig også bare sit job. Men forsatanda. De penge kunne jeg seriøst have brugt meget bedre. Fx. på 40 delikate Summerbird flødeboller. Eller så da to måneders vild træning i fitnesscentret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *