Fest-dilemma

Nu hvor jeg sidder og planlægger min næste skarpe hjørne, min fast tilbagevendende årlige ældelse, går det op for mig, at jeg simpelthen mangler drengevenner. Sådan nogle store, brølende, macho fyre. Sådan nogle, der har lækre venner, de kan hooke mig op med. Stort set alle på listen er af hunkøn (og så deres kærester, der følger med som det tynde grød) og så er der drengene, som jeg ellers diskuterer drenge med. Men absolut ingen heteroseksuelle mandevenner, der er så tætte på mig, at de er obligatoriske at medtage på gæstelisten til min fødselsdag. Det er da tragisk. Jeg ville derfor gerne invitere en ordentlig røvfuld mennesker med til min fødselsdag, men der er maksimum plads til 10 mennesker her, hvis forholdene skal være nogenlunde komfortable. Så jeg kan ikke invitere de mere perifere mandlige bekendtskaber for at få sat lidt mere fut i festen. Også fordi venindernes kærester er selvskrevne til pladserne, hvis jeg ikke skal komme til at fornærme dem. Og da er der så kun plads til 3-4 veninder, hvis de alle sammen skal have deres vedhæng med. Nå. Enten arrangerer jeg endnu en ren pigefødselsdag eller også inviterer jeg bare 25 mennesker, så vi hver har ca. 1,2 kvadratmeter at boltre os på. Hvorfor skal jeg da også have sådan en lille lejlighed der umuliggør de der miksede houseparties, og hvorfor skal jeg da også have fødselsdag i december, hvor det er noget nær umuligt at booke en festlokale?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *