Fornyelse – JA tak!

Længe har denneher blog været min personlige medie for mine små tastaturonanistiske ytringer. Siden 2003, faktisk. Men efterhånden ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal skrive. Jeg nægter at skrive om hvad jeg har fået til morgenmad. Jeg gider heller ikke skrive om min nyfundne passion for gulerødder (tro på den eller ej) og jeg ved egentlig ikke rigtig hvor interessant det er at læse om hvad jeg har gang i på studiet. Og da slet ikke om de lidt mere spændende sider ved mit liv som single. Efter at have læst en række blogs, hvor folk mere end velvilligt vender vrangen ud på deres sexliv og andre saftige sager, er der i mig blevet plantet en afgrundsdyb skræk for at komme til at skrive alt for intimt. Især når man sagtens kan finde personsoplysninger om mig ved lidt kreativ håndtering af Google. Og tænk hvis det så kunne bruges mod mig senere. Det er især derfor, jeg ikke længere føler at jeg kan skrive frit. Kald det bare paranoia. Og så er jeg nok også lidt småtræt af designet. Jeg kan forstå, at enhver blogger med respekt for sig selv bruger WordPress. Og meget gerne med et design, der signalerer individualitet på den lækre måde. Måske det vitterligt var på tide at konsultere nogle af mine html-freaks for assistance herom. Nyt design, et mere personligt præg. Lidt studie-snak, og så må folk bare lade være med at læse med, hvis det er røvsygt. Yes. Så er det vist også bare nu, jeg skal have fundet ud af hvordan man gør sådan noget med en mac, for det aner jeg faktisk slet ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *