Gi mig så de boligprogrammer igen

Jeg ved godt det her er så meget fy at indrømme. Lidt i stil med at indrømme, at man læser lægeromaner – og kan lide det. Det gør jeg for den sags skyld nu ikke, men jeg har jo også allerede indrømmet, at jeg nyder at læse kulørte sladdermagasiner om de kendte og royale. Nå men nu til sagen: Jeg SAVNER alle mine kære bolig-programmer i fjerneren. Roomservice, Hjerterum, selv det der Rent Hjem. Jeg har en fetich for alt det, der hedder indretning – og at se hvordan andre mennesker bor, hvilke vaner de har og hvad de gemmer i deres toiletskabe. Der er ikke noget bedre end at lave en kop te, tage et stykke chokolade og en lækker plaid og sætte sig ned foran fjerneren til noget let bolig-underholdning i selskab med Zoffmann, Peitersen og Campbell. Men nu har TV jo altså lukket for det varme vand. Efter en mindre kanal-rundfart kan jeg konstatere, at jeg kaster mine licens-kroner lige lukt ud af vinduet. Enten er det totalt hjernelamme konkurrence-programmer a la Deal No Deal hvor talentløse mennesker får kastet penge lige i synet, eller også er 117. runde af et åndssvagt danseprogram med fallerede semi-kändisser. Det er kun Klovn af danskproduceret TV, der er værd at se for øjeblikket. Så nu tyr jeg til litteratur eller computeren for underholdning. Er der ikke snart nogle programredaktører eller tilrettelæggere der skal fyres?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *