Koldt…pis!


Brrr. Her er jo så koldt som i graven. Vågnede op med en iskold næsetip og realiserede, at jeg slet ikke har savnet den kolde årstid. Ja, faktisk havde jeg f u l d s t æ n d i g glemt hvor ulækkert det rent faktisk er, det at fryse. Og det er også ulækkert derude. Har ikke lyst til at komme ud af døren. Det er slet ikke så vamset og lækkert at have vinter, som man ellers fantaserer om, når man ligger og spræller af varme. Faktisk er det en ganske ulækker følelse at fryse. Jeg ryster som en eller anden lille chihuahua nede i LV’en på en Paris Hilton-klon. Min næsetip er stadig iskold, og jeg har måttet iføre mig flere lag gevandter. Termostaten står på nul, og jeg nægter at tænde for den. Det er et princip jeg stædigt fastholder; ingen varme før efterårsferien. Den er om to uger. Det er allerede koldt pis nu. Og nu fryser jeg fingrene af at skrive på tastaturet. Jeg kunne godt bruge lækker mand lige her og nu, så jeg kunne stikke mine kolde hænder ind under trøjen på ham. Sådan noget lindrer. Klart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *