Ledt i fristelse

Nej, nej altså. Hvad er det værste man kan gøre mod en præmenstruel pige, der nyligt er konverteret til 1 stk. ny, supersund livsstil (læs: masser af grøntsager, regelmæssig motionering og nul chokolade) Nå ja, julens komme i diverse supermarkedskæder som f.eks. Fakta. Selv om det kun tog 5 minutter, var det en seriøs udfordring for min viljestyrke. Også selvom jeg forinden havde gjort mit og sørget for at proppe mig med fiberrig knækbrød med Cheasy 0,4% for at undgå impulsive tvangshandlinger i supermarkedet. Men altså, marcipan, nougat og chokoladeknapper i lange baner. Straks bredte den søde kløe sig i ganen og til sidst var jeg så grædefærdig, at jeg resolut kastede en karton körsbärssås ned i indkøbskurven. Og så noget mælk. Ja, gættet rigtigt: Risengrød og derefter ris a la mande. Jeg ophidses ved tanken alene. OK så. Det er jo kun en gang om året at man kan guffe ris a la mande med varm körsbärssås i sig. Men nu er det dælme slut med de der småture til Fakta, for jeg har jo bevist for mig selv at jeg ikke kan styre mig. Nu står den på strikse, ugentlige handledage hvor jeg dyrker det store kanin-tema: Grønt, grønt og atter grønt. Og en manisk time i FitnessDK hver gang jeg har indtaget en portion ris a la mande.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *