Lejlighedspriser

I dag fik jeg så et tilbud om at købe min gamle lejlighed. Vanløse Alle 50, 1. th, 2720 Vanløse. 38 kvadratmeter, 504.000 kroner. What the fuck? En halv million? Så lækker var den nu altså heller ikke. Billigt køkken, en lidt suspekt værelsesfordeling, godtnok centralt i Vanløse men stadig langt til nogen steder hvor der er gang i den. Ham jeg lejede den af havde i sin tid købt hytten for omkring 75.000 kroner. Jeg blev vippet ud dengang for tre-fire år siden, fordi han ville sælge lejligheden til sin gode ven, som dog aldrig købte den, så den røg videre til de tålmodige sjæle på ventelisten. Og nu er jeg så selv en af disseher tålmodige sjæle, der står på andelsforeningens venteliste og jævnligt får tilbudt andelslejligheder til astronomiske summer. Det der engang for nogle år siden var så attraktivt at få fingrene i, er nu blevet en ret utaknemlig handel. Nej tak, jeg tror nu altså at jeg beholder min diminutive miniput-lejelejlighed, for jeg giver kun 1700 kroner om måneden for at bo her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *