Lidt materialisme

Lige nu har jeg det sådan, hver gang jeg shopper, at jeg burde skamme mig. Jeg er blevet dybt materialistisk. Det skyldes nok at jeg nu kan bryste mig af at have lækre og velsiddende cardiganer i alle mulige farver, to par af de der trendy shorts, nogle kjoler – og behøver man så egentlig mere for at være med på noderne? Især efter en lang sommer, hvor jeg havde krise, hver gang jeg åbnede tøjskabet og måtte indse, at jeg ganske enkelt bare var uchecket. Kedelige toppe, kedelige nederdele. Sandaler og klipklappere. Sommertøj er i det hele taget ikke mig. Men vintertøj, ja tak. Og så kan man endda camouflere dellerne og gå i høje hæle uden at vælte. Høje sandaler er jo rimelig umulige at stavre rundt i. Så jeg har egentlig savnet fornemmelsen af at være bare lidt hip i tøjet. Nu vil jeg altså være en af dem, der aldrig har en dårlig tøj dag. Så i dag kunne jeg ikke nære mig og købte en taljeret, sort vest (tidligere forbeholdt bodega-klientellet, nu et must-have i garderobeskabet) OG så en sort- og hvidstribet halstørklæde hos Nørgaard. Jeg synes det ser fedt ud. Håber ikke jeg er kommet lidt for sent med på vest- og stribet tørklæde bølgen. Ihvertfald, jeg trænger egentlig også til et par støvler, nogle halskæder og så en sort taske. En mellemlang sort frakke, en vamset hue. Flere bælter at skifte imellem. Og så måske en chihuahua. Nej, vent. Det er for 2005 at have en chihuahua. Jeg må hellere i stedet anskaffe mig et lille barn fra Etiopien som jeg så kan få lavet hanekam på og få proppet ned i noget lyserødt tøj fra Kenzo Baby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *