Moderligt besøg

Denneher weekend står i familiens tegn. Min mor og søster kom fra Jylland igår. De måtte med nerverne udenpå tøjet bugsere sig gennem en masse mennesker i City igår. Der var jo kulturnat med dertil hørende menneskehorder. De kom dog helskindede herud efter at have stiftet et nær fatalt bekendtskab med en mand med langt pludderskæg og en yderst anarkistisk kørestil. Behøver jeg at sige, at det var ude på Nørrebrogade? Ja, velkommen til Københavnstrup. Om lidt skal vi ud og få lidt København ind i kroppen. Det er egentlig lidt sjovt at få moderligt besøg. Jeg drøftede det der med mødre igår med en, der selv var mor til en 21-årig dreng. Jeg fortalte hende, at min mor altid tog opvasken, når hun kom her på besøg. Det i den grad, at jeg til sidst da også bare lod være med at vaske op 2-3 dage inden hun kom, når hun alligevel ordnede den helt af sig selv. Her i denne omgang sørgede jeg dog for at det var rimeligt pænt her til deres besøg, men alligevel måtte der her til morgen udspille sig en mindre magtkamp omkring hvem der skulle rydde sengene af vejen. En magtkamp som jeg vandt. Og så fik jeg stort set lov til at lave morgenmaden selv, men derefter kapitulerede jeg helt frivilligt og lod hende nakke opvasken. Ja, den slags har man jo mødre til. Og så kan jeg jo sidde her og blogge imens. Men måske det var meget godt at jeg så ikke var en fyr, for så ville hun måske ikke bare tage opvasken, men hele lejligheden. Eller tvangsfodre mig med kager, som hun gjorde mod mine drengevenner dengang til min 18-års fødselsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *