Regn-accessories

Der er ingen vej udenom, jeg skal ud i det der vejr lige om lidt. Allerede her dukker to, nej, tre problemer op. Hovedproblem: Regnvejr. Tror jeg i hvertfald, der er regndråber på vinduerne og det ser generelt bare ulækkert ud. Og så er det andet problem, at min regnjakke er en overdimensioneret, rød nylonklud. Den er alt andet end fræk. Det tredje problem er, at min frisure med garanti bliver ødelagt af det der vejr. Og så er der det, at jeg sidder og tænker på, om jeg ikke bare skulle tage og investere i en nogenlunde pæn jakke der matcher det her danske nationalvejr. Det betaler sig jo lissom også meget godt i længden, og som et eller andet vittigt hoved engang har ytret, er der ikke noget forkert vejr, men forkerte klæder. Så er spørgsmålet bare, hvor der så findes ok-pæne regnjakker? Og hvad gør man med ens fint føntørrede hår, som man gerne vil bevare nogenlunde intakt når man dukker op på destinationen? En løsning er vel at prøve at finde en diskret sort, relativt feminin og regntæt jakke og en hat, ligesom de gjorde i gamle dage. Altså, der er jo ingen grund til at ligne en idiot rundt regnet 200 dage om året, bare fordi det regner, vel? Måske de i gamle dage så også brugte hatte netop for at ikke ødelægge det fint opsatte hår? Men hvis der var nogle guruer derude, der kunne give tips til hvor man finder de fede regn-accessories, tror jeg at vi ville være en del piger, der blev glade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *