Smadret

Nøj hvor er jeg smadret ovenpå weekenden. Der har været fuld knald på fra fredag kl. 8.00 til søndag kl. 16.00. En generalforsamling, en tegnsprogsfestival og optagelser oven i det hele. Jeg er jo vant til at dyrke noget der ligner mettisk autisme mindst et par timer per dag: stunder, hvor jeg absolut ikke er på, hvor jeg tuller rundt og gør lige præcist hvad jeg har lyst til. Bare ikke denneher weekend, hvor jeg var på fra jeg stod op til jeg gik i seng. I går var der optagelser i Designer Forum, en vanskelig sag, kan jeg hilse og sige. Ti millioner (eller noget) frådende kvindemennesker, der intet skyede for at få fat i den designerklud de skulle have, kamera eller ej. Fik vist masser af uvedkommende fashionista-ansigter i kassen. Håber der i det mindste er noget der kan bruges. Så i går aftes gik jeg ekstremt tidligt i seng, klokken 22.30 faktisk, men lige før jeg sov, kom jeg i tanker om Klovn, så jeg fik kvindet mig op holde mig vågen så længe at jeg kunne grine mig gennem hamder Franks nuttede pinligheder. Denne gang om onanikurser og blade med ekstremt behårede kvinder (tænk, hvis man havde en kæreste som Frank) Nu er jeg lidt mere frisk efter 8 timers søvn, men det er også i dag at det vigtigste slag skal stå, hvad optagelserne til dokumentaren angår. Jeg skal interviewe Silja – og interviewet er bærende gennem hele programmet. Så vinklen og spørgsmålene har bare at være knivskarpe, så det hele kan hænge sammen og give den mening der skal til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *