Stressy

Jeg tror at jeg er ved at blive stresset. Min bachelor-opgave skal afleveres den 30. november og jeg skal hente kamera og AV-udstyr på fredag og bruge hele næste uge på at interviewe og optage. Ugen efter står den på redigering og så intensiv opgave-skrivning lige op til det sidste. Derudover skal jeg lave forundersøgelser til min meget spændende forretningsplan i et andet fag. Forretningsplanen skal afleveres fikst og færdigt medio december. Og den har bare at være mere end almindeligt skidegod. Og så har vi oven i bøtten denneher event her i weekenden, noget jeg altså bare ikke på nogen måde har tid til. Piv, piv og atter piv. Jeg tror det gik op for mig at jeg var stresset på vejen hjem i dag. Der fik jeg øje på en kat, der helt uskyldigt spadserede en tur på min vej. Jeg fik sådan en ubændig trang til at i et snuptag tage fat i katten, vende den om på ryggen med benene i vejret og bare voldkramme kræet. Jeg har jo det med at være meget kærlig overfor små bepelsede kræ med knurhår, som gamle læsere af denneher blog ved. Jeg tror, de små fyre fungerer som sådan nogle meditative, små stress-kugler for mit vedkommende. Om de så vil det eller ej. Gad vide, hvad det siger om mig? Måske jeg bare har brug for en kæreste, jeg kan voldkramme, når nerverne sidder udenpå tøjet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *