Syndige fornøjelser

Nyfødte chokoladecroissanter er noget af det bedste der findes i verden. Denne kulinariske opdagelse gjorde jeg sidste sommer i Sydfrankrig, hvor der blev serveret sådanne syndige stykker af himlen hver morgen. Jeg ved ikke om jeg gerne ville have været foruden denne opdagelse. Så ville jeg på den ene side have en last mindre, men på den anden side ville min kulinariske verden mangle et eller andet. Nå, men chokoladecroissanter er faktisk noget af det mest forbudte for mig lige nu. Men det at være struttende kernesund virkede ikke så fristende i dag, da jeg havde glemt mine livsfornægtende gulerødder. Og man bliver lidt småsulten af at læse. Så da jeg skulle have en lille pause i Øieblikket, som cafeen her på Diamanten så fint hedder, gik det galt. De stod så der og gloede på mig, croissanterne. Kaffe og croissant til 26 kroner, et tilbud, der er ganske favorabelt når man ellers tager cafeens ublu priser i betragtning. Så nu er min mave en kaffe og en chokoladecroissant rigere. Det betyder så en weekend i streng aksese. Nå, må hellere læse endnu mere vildt, måske det brænder nogle ekstra kalorier at motionere hjernecellerne intensivt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *