Flora og fauna

Jeg har aldrig kunnet holde liv i planter, heller ikke i min egenskab af at tilhøre det feminine køn. Jeg ville ellers rigtig gerne have grønne fingre, da der ikke er noget så livgivende som lidt flora. Især i disseher grå og semikolde tider, hvor solstrålerne ikke er nogen naturlig selvfølge. Og specielt når man ikke bare lige kan smutte et par uger ned i sommerhuset på Ibiza eller hvad de rige og kendte nu gør. Så må man jo sørge for at tildele sig selv lidt luksus til hverdagen, og det gør jeg så med mine ugentlige visits hos den lokale etniske blomsterhandler. Her shopper jeg så de sikre valg: afskårne hvide roser, amaryllisser eller hvad de nu har til omkring 35 kroner. Det er for mig helt klart luksuriøst at dyrke friske blomster i pæne vaser. I dag har jeg så købt gule roser og tre små potteplanter, der ser ud til at være ganske svære at slå ihjel. Så er jeg godt dækket ind for en uges tid. Men jeg burde tage på botanik-shopping og se at erhverve mig nogle fine planter, der også holder lidt længere end fem dage. Jeg er dog blottet for alt det, der ligner smag indenfor botaniske input. Så jeg tror, jeg sætter det på ønskesedlen til min fødselsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *