Flytte – igenigen

Lige pludselig er der væltet ind med tilbud på lejligheder på ydre Østerbro. Fem tilbud, og alle lejlighederne har altan. To styks, endda – en til morgenkaffen og en til aftensmaden. Og så kan jeg måske også opstille fine lanterner og bord og stole derude, så der kan hygges i stor stil. Og så kan jeg solbade og eksamenslæse samtidig. Altså, når det bliver aktuelt igen med vejret. De der lejligheder er fra 53 til 61 kvadratmeter, en ganske fin Mettestørrelse. Og så har jeg familie og venner, der bor i bekvemmelig nærhed. Da jeg kom hjem tænkte jeg at jeg bare ikke vil bo på oppe på loftet, på usle 35 m2 og sove på sovesofa ret meget længere. Jeg så på den første lejlighed i går, den var vældig fin og velholdt. Skal se på en til på fredag, og et par stykker i næste uge. Jeg har altid ment at Østerbro, og især den ydre del, er Københavns mest søvndyssende bydel, og jeg mener det stadig. Alt for mange barnevogne og biler på vej til de nordlige forstadskvarterer. Men hvad gør man ikke for en altan? Eller to af dem? Og nej, jeg har ikke fået en opskrivning på ventelisten i dåbsgave. På Priivatbos hjemmeside åbner de ind i mellem op for ventelisten, og så skal man være lynhurtig og blive skrevet op med det samme, inden de lukker igen. Så er der ikke meget længere end et års ventetid, maksimum, og man får så tilbudt lejligheder. Eneste lille hage ved det er, at boligforeningerne ligger i de ydre brokvarterer i København. Men en rask lille cykletur har vel heller aldrig gjort skade?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *