Mine skønne ekspedienter

Noget jeg (næsten) kommer til at savne ved at bo i Kbh. NV er shopping af mad og andre fornødenheder. Grunden til dette er den til tider dybt suspekte modtagelse man får af dem der ekspederer ens varer. Jeg læste engang i en blog, kan ikke huske hvilken, om at fyren ville komme til at savne ham den der mærkelige kasseassistent i Fakta på Frederikssundvej. Oh ja. Man skal virkelig være stresset hvis man undgår at bemærke ham. Det er ham denneher grønlandsk udseende fyr med den lange hårpisk og det tågede udtryk i hovedet. Og så er der hans måde at tale til folk på. Han lavede en mindre scene da jeg ville bede om en indkøbspose. Fægtede vildt med armene, fordi det gik op for ham at jeg var døv. Men det var jo egentlig mest pinligt for ham selv. Og så er der min lokale deli om hjørnet, eller, rettere sagt kiosk, drevet af en indisk/pakistansk familie, der vist bor et par trappetrin op i biksen. Og som vist konstant ser tv. For det første har de aldrig hvad man skal bruge, deres chokolade er tørt og smuldrer – og hver gang jeg skal købe noget, står den unge 19-something søn og sms’er på livet løs. Ænser knap nok hvad jeg laver. Så jeg kunne for den sags skyld sagtens fylde lommerne med deres gamle chokolade uden det blev opdaget. Meget spøjst, men man må sige at de mennesker har deres egen charme som jeg næsten kommer til at savne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *