Off-period

Denneher uge har jeg sådan rent officielt set fraskrevet mig et liv. Hver dag fra klokken 9 til en 21-22 stykker sidder jeg inde i et lille, mørkt redigeringsrum, der lige så godt kunne være plantet midt i et scenarie fra 70’erne. Det er jo gamle KUA at mit studie bor i. Så der er total retro-stemning her, hvis man altså ser bort fra det topmoderne redigeringsudstyr vi har. Jeg ser ikke særlig mange levende mennesker denneher uge. Mine venner, det er dem jeg flytter rundt på skærmen, og deres ansigtstræk og alle de ord de ytrer, er noget jeg kan mere end udenad. Jeg tror dælme den ender med at blive ganske god, filmen. Historien er der i hvert fald ved at komme styr på. Jeg tilpasser, flytter, tænker over udtrykkene og hvordan det hele spiller sammen. Lidt ligesom med bloggen her. Det at redigere er også lidt ligesom et stort puslespil; man ved sådan cirka godt hvordan det skal ende med at se ud, men brikkerne skal lige passe ind. Jeg håber så bare, at mine kreative og tekniske evner begunstiger mig, når jeg kommer dertil, at der skal colorgrading og andet fancy stuff på. Nå, men ind i mellem skal der jo en pause til. Var egentlig på vej over til Mødestedet for at hente en kop kaffe, men ville så lige ha en runde på nettet. Nu er der bare om at komme over og få et shot energi, inden jeg vender tilbage til mit lille aflukke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *