Post-film

Man bliver altså endnu mere træt af at sove meget – 10 timer er det blevet til og nu trisser jeg rundt i en lettere zombificeret tilstand, men det er dælme rart at trisse rundt med nattøj og morgenhår. Nu kan jeg ane konturerne af mit eget liv igen. Sådan ser min lejlighed altså ud i dagslys! To uger hvor jeg sådan set ikke har været på messengeren om dagen og nogle har troet at jeg var afgået ved døden. Nå, men nu er der så kun den skriftlige del af opgaven der mangler, men den kan jo klares om dagen, og man kan tillade sig at gå på toilettet når man skal, og spise når man er sulten. Og så endda andet end knækbrød og kaffe. Hvilken luksus! Nå men jeg gider ikke tænke mere på den bachelor, eller så ikke for de næste par timer. Jeg vil hellere spekulere dybt og grundigt over hvad de nu har fået af nyt vintertøj i butikkerne. Om ikke snart jeg har en borgerlig pligt til at tage en butiksrunde for at checke alt det nye lækre, som jeg har glippet de seneste par uger? Og så kunne jeg godt bruge en varm, sort vinterfrakke, der dækker numsen, så jeg undgår alle de meningsløse, kolde og unødvendige røv-flash, når jeg cykler i minusgrader, for det er i hvert fald ikke særlig rart. Og det eneste alternativ er den klodsede, røde fugleskræmsel af en regnfrakke som jeg på den seneste har været tvunget til at bruge mere end hvad godt er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *