Resitution (at stave… fuck!)

Jeg føler mig så brugt nu. En hel uge med redigering fra sådan cirkal kl. 9 om morgenen til ca. 22 om aftenen, og jeg fik selvfølgelig fucket hele anslaget op, så det er forsvundet, incl. speak, og jeg fik sikkert også rykket rundt i lyden, som min (forøvrigt rålækre, og jeg håber ikke han finder vej herind) supervisor havde været så flink at ordne for mig. Backup, Mette. Backup. Det gælder også videoredigering. Og GÅ når du ved du alligevel ikke kan tænke to sammenhængende tanker længere. At leve en hel dag af kaffe, en cookie og to knækbrød er bare ikke smart, eller sundt for den sags skyld. Nå, men jeg gik ihvertfald ikke kl. 20, jeg gik først da jeg havde rykket rundt i mere mere end godt var og tænkte at jeg nok hellere måtte stoppe for en sikkerheds skyld. Håber på et mirakel på mandag. Altså, den der Murphy’s law (alt det der kan gå galt går galt) er jeg meget bekendt med, men jeg plejer også at kunne løse problemerne selv. Men her er jeg temmelig hjælpeløs, det der fancy stuff har jeg ikke evnerne til at pille ved. Eh, er der ikke nogen eksperter i Final Cut Pro derude, der kan hjælpe mig, lissom? Det tager kun fem minutter. Nå, men nu skal jeg så ud og shoppe masser af mad sådan til at kokkere lige fra bunden af, noget grønt og så tror jeg vist også at jeg skal få bevæget mig lidt – teinten kunne bruge en uge i Spanien (eller så på Barbados) – og kroppen ville elske en tur i kurbad, ansigtsmaske… ah. Man værdsætter virkelig at have fri efter en periode med fuld knald på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *