Studiemiljø

Nu ved jeg at jeg i hvert fald ikke er helt alene om at studere. Har fundet stedet, hvor en masse andre studerende hænger ud med deres laptops og med stakkevis af studiebøger. Nu er jeg konverteret til at være noget nær en superstuderende, eller sådan føles det i hvert fald efter en lang periode med en slem omgang åndsformørkelse. Hele weekenden er blevet tilbragt med et par veninder på CBS. Her er motivationen virkelig til at tage og føle på. Der er mere liv på biblioteket en søndag (med åbent 10-22) end der er på KUA på hverdage. Der føler man sig som verdens mindste og mest ubetydelige studerende. Folk nægter at blive i betonbunkeren mere end højst nødvendigt. Det eneste sted, der har bare det mindste anstrøg af hygge er cafe Mødestedet. I modsætning til på KUA er studiemiljøet på CBS så lækkert, at jeg er begyndt at overveje at tage min kandidatoverbygning der. Ikke bare er folk flittige, motiverede og ambitiøse, der er også en vældig fin og velassorteret kantine med kagebuffet, pæn, moderne arkitektur, nye møbler, pæne nye mennesker og store vinduer hvor lyset strømmer ind og eliminerer al form for åndssløvhed. Og så er der jo også Frederiksbergscentret lige ved siden af, hvis man skulle blive grebet af en akut shoppetrang. Jeg er helt klart at finde på CBS de næste fire dage hvor BA-projektet skal skrives.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *