Bagjul

Så er juleriet ovre og der er et helt år til julen igen. Dejligt. Nu er der tid til at lufte ud, sætte friske blomster i vaserne og skrive lister med nytårsforsætter der vil noget. Indtil i dag var mine største julegaver sådan cirka en 1,8 kg på dunken og to meget insisterende bumser placeret yderst strategiske steder i ansigtet. Der er stadig mindre EU-overskudslagre af marcipan, konfekt, chokolade og andre ting, der skal konsumeres, og jeg glæder mig endda næsten til at kunne køre mit FitnessDK kort gennem maskinen igen. Den får helt sikkert fuld gas. Men lige nu er jeg dog i Nordjylland og her bliver jeg de næste par dage. Århus blev checket ud her til formiddag, masser af herlige og nye butikker siden sidst, og i morgen er der Aalborgs tur. Der skal peoplewatches og jeg skal begramse diverse klædningsstykker – nytårskjolen skal jo findes, og for pengene jeg fik, skal jeg måske endda have et par stiletter der springer i øjnene. Det er en ret kedelig udvikling, det med de dominerende tøj-kæder, for man kan sådan set købe det samme om man så er i København, Aalborg eller Budapest. Men mon ikke der findes små, fine shops gemt i sidegaderne i det ålborgnesiske. Ah, materialisme! Ah, julegaver – til MIG selv. Nu kommer jeg helt i julestemning igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *