Chokoladesuppe med mere

Ølmenu og chokoladesuppe. Årets sidste julefrokost er nu ovre og jeg lever endnu. Er endda hjemme på et anstændigt tidspunkt. Vi var på Nørrebro Bryghus, et meget hyggeligt sted med extravaganza mad. Sådan nogle små, eksklusive sjatter mad med små, fine streger af sauce. Så sad vi der mellem alle selskaberne af IT-konsulenter. Jeg ved ikke hvordan man ellers kan definere næsten rene herre-selskaber samlet over en masse bajsere. Jeg var også i feminint mindretal i vores selskab, så jeg måtte give den som en mand med drengene. Det krævede helt sikkert sin kvinde at få bundet ølmenuen. Fire forskellige øl, karamel, bitter, juleøl, koriander og hvad ved jeg. Tjeneren kæmpede i hvertfald en brav kamp med detaljerede og udførlige forklaringer omkring alt hvad der kom i klinch med vores kræsne ganer. Nå men det var i hvertfald meget interessant at få chokoladesuppe. Især fordi det var krydret med Maldon hav-salt og saltede jordnødder. Faktisk må jeg krybe til korset og tilkendegive, at det var en anelse for bizart for mit personlige vedkommende at få chokoladesuppe med små saltstykker. Normalt er jeg til alt hvad chokolade angår, men her tror jeg at jeg fandt mine egne grænser. Ellers var det en eksotisk oplevelse at få så fint mad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *