E-shopping

“Prøv Trendsales”, foreslår Helle så i kommentarfeltet – og jeg ved det egentlig godt. Enhver kvinde med respekt for sig selv bevæger sig hjemmevant rundt i diverse internetshops, hvor hun napper det ene fund efter det andet. Men ja. Jeg er i virkeligheden lidt bange for den slags steder. To gange har jeg oprettet mig der. Altså på Trendsales. Men efter et hurtigt kig er jeg så lusket væk igen med halen mellem benene. Det er jo stort. Og skræmmende. Alene det, at man bare kan taste nogle enkelte tal ind, og så er 1.000 kroner pludselig forsvundet ud i Cyberspace. Eller til en eller anden røver, der så garanteret ikke sender de bestilte varer hjem. Men den største potentielle fare er i virkeligheden mig selv. Jeg kan godt huske samtlige cifre i mit kontonummer: 5471…. og så endda kontrolcifrene. På den måde er det jo meget farligt at blive alt for hjemmevant med det der Internetshopping. Alle de penge jeg kunne kaste ud på skræmmende kort tid. Og så endda helt uden Dankort. Men ja, jeg har været inde på Trendsales. Det er jo ret snedigt. Man kan søge efter skostørrelse, farve og mærke. Og de damer derinde fører nogle yderst avancerede diskussioner om mål af fodstørrelser mv. Jeg ville egentlig rigtig gerne være en haj til det der online-krejleri, så jeg kunne erhverve mig alle mulige røverkøb. Og så kunne jeg sådan lidt henkastet sige, at det da bare var fra Internettet. Men indtil videre tror jeg, at jeg vil nøjes med lure lidt forsigtigt på diverse netshopping-fora.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *