Flytte-flytte igen-igen

Fra den 15. januar ser det ud til at mine antropologiske feltstudier ud i forbrugervaner og husholdningsindkøb skal foregå i Netto ved Vibenhus eller Fakta ved… Bryggervangen var det vistnok. Det bliver spændende. I dag har jeg fået et mundtligt vink om at lige netop den lejlighed jeg ville have sandsynligvis bliver min. Helt min. Lejligheden på Askøgade, den gade hvor jeg allerhelst vil bo. Og så tilmed med… 2 altaner. Og med… badekar. Et rigtigt badekar. Hurra. Så kan jeg få mine daglige svømmeture. Og endelig kan jeg så kravle rundt i min egen seng igen, endelig kan jeg bage brød i en rigtig ovn. Lad os være helt ærlige: Den her loftslejlighed ER scary. Alt hvad jeg har sagt om den – det lille hjem, at den er charmerende og lys – og så videre. Det var bare et udslag af min vanlige optimistiske tankegang. Jeg er ærligt talt træt af at sove på sovesofa. Og at kokkere på 2 kogeplader på køkkenbordet. Træt af at måtte undvære mine brownies. 35 kvadratmeter er ikke meget at rutte på. En rigtig lejlighed med hele to værelser er lige sagen for mig og mine indretningsfantasier. Morgenkaffe og aftensmad på altanen, det er også lige sagen for mig. Og det der badekar har jeg altid fantaseret om at have. Så kan jeg lave mit eget spa; æteriske olier, levende lys, mudder-scrub, dameblade og pommes frites. Og så skal jeg invitere alle vennerne med hjem til fest i badekarret. Lad det blive fest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *