Møgunger de luxe

Nu vil jeg gerne æde et af mine blog-indlæg i mig igen: Den med at min sympati lå hos Ungdomshuset. Faderhusets repræsentanter er stadig usympatiske, og de kunne måske have afsluttet sagen på en pæn måde. De valgte dog at benytte sig af deres juridiske ret til at stå fast ved ikke at sælge, og den respekt har de trods alt krav på. I dag ændrede jeg min holdning overfor Ungeren ret radikalt, da jeg så de yderst dramatiske billeder af flyvende brostene i fjerneren. De skulle virkelig have en tur over knæet, hele bundtet. Og de er jo egentlig bare små børn, mange af dem. Var det mit barn der var en af de maskerede sten- og bombekastere, ville ungen få stuearrest til denne var 18 år. Manglen på respekt overfor autoriteterne er himmelråbende her. Allermest synd synes jeg det er for politiet, da de jo simpelthen bare passer deres arbejde. De ved også udmærket godt, at de ikke kan tillade sig at gribe særlig effektivt ind, da de ellers bliver nedslagtet i medierne. Og nu prøver ungerne at påstå, at det var politiet der opildnede til optøjerne. Og det harmer mig at høre deres udtalelser om, at en enkelt politikers kommentarer skulle kunne gøre dem så vrede, at det kunne legitimere sådan en demonstration. Sådanne synspunkter hjælper dem på ingen måde. Troværdigheden er røget. Slaget er utvivlsomt tabt.. Personligt er det lige før at jeg synes at politiet skulle anskaffe sig sådan nogle kæmpestore vandkanoner og simpelthen bare spule dem ud af det hus. Der er ingen, der har taget skade af lidt koldt vand. Og så ville det være endnu bedre i frostgrader, for så kunne de snildt rende hjem til deres forældre. Min cykel er blevet parkeret ved Nørrebro station, men jeg går ud fra at der ikke er nogen, der har kastet med den, selv om man nok aldrig ved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *